Medicijnbezorging in Beek en Donk

Medicour bezorgt medicijnen bij patiënten in opdracht van apotheken. Dat doen we middels auto's die volledig op elektriciteit rijden, wat bijdraagt aan een schone en gezonde leef­omgeving. Dankzij onze eigen software zorgen we ervoor dat de medicijnen op een efficiënte en betrouw­bare wijze bij de juiste klanten terecht komen.

Medicour is gevestigd in Uden, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Vanuit deze locatie verzorgen we de bezorging van medicatie bij patiënten aan huis. Beek en Donk, gelegen in de provincie Noord-Brabant, is één van de plaatsen die binnen ons verzorgingsgebied valt.

Onze werkwijze

De pluspunten van Medicour

We ontzorgen apotheken met de bezorging van medicijn­rollen en medicijn­zakjes, wat boven­dien kosten­besparend is ten opzichte van een eigen bezorg­dienst. Dankzij het platform van Medicour krijgen apotheken inzicht in het totale bezorg­proces.

Medicour regelt voor haar opdracht­gevers het totale bezorg­proces; vanaf het moment van het ophalen van de medicijn­pakketten bij de apotheek tot en met de levering van de medicatie aan de voordeur van patiënten.

Over Medicour

Wilt u meer weten over medicijnbezorging in Beek en Donk?

Bekijk dan de pagina's werkwijze en over ons of neem vrij­blijvend contact met ons op.

Onze werkwijze
  • Efficiënt
  • Betrouwbaar
  • Kostenbesparend
  • Milieuvriendelijk