Medicijnbezorging in Haps

Medicour bezorgt medicijnen bij patiënten in opdracht van apotheken. Dat doen we middels auto's die volledig op elektriciteit rijden, wat bijdraagt aan een schone en gezonde leef­omgeving. Dankzij onze eigen software zorgen we ervoor dat de medicijnen op een efficiënte en betrouw­bare wijze bij de juiste klanten terecht komen.

Medicour is gevestigd in Uden, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Vanuit deze locatie verzorgen we de bezorging van medicatie bij patiënten aan huis. Haps, gelegen in de provincie Noord-Brabant, is één van de plaatsen die binnen ons verzorgingsgebied valt.

Onze werkwijze

De pluspunten van Medicour

We ontzorgen apotheken met de bezorging van medicijn­rollen en medicijn­zakjes, wat boven­dien kosten­besparend is ten opzichte van een eigen bezorg­dienst. Dankzij het platform van Medicour krijgen apotheken inzicht in het totale bezorg­proces.

Medicour regelt voor haar opdracht­gevers het totale bezorg­proces; vanaf het moment van het ophalen van de medicijn­pakketten bij de apotheek tot en met de levering van de medicatie aan de voordeur van patiënten.

Over Medicour

Wilt u meer weten over medicijnbezorging in Haps?

Bekijk dan de pagina's werkwijze en over ons of neem vrij­blijvend contact met ons op.

Onze werkwijze
  • Efficiënt
  • Betrouwbaar
  • Kostenbesparend
  • Milieuvriendelijk